Nettikauppa

Mahtava valikoima taiteilijain- ja piirustustarvikkeita
Varastoimme yli 13.000 tuotetta.

Siirry tästä nettikauppaan. Temperan nettikaupasta löydät Suomen laajimman valikoiman hyviä taiteilijaintarvikkeita edullisesti. Nopeat toimitukset.

www.tempera.fi/shop (kuluttajakauppa)

www.taiteilijantavaratalo.fi (koulukauppa -  vaatii rekisteröitymistä)

Lähetä rekisteröitymistä varten sähköposti myynti@tempera.com ja pyydä omat koulutunnukset. Pyydämme liittämään tiedot koulusta viestiin.

TEMPERA VÄISTÖTILOISSA KESÄN AJAN
Tempera muuttaa remontin tieltä Lauttasaareen (Itälahdenkatu 27, S-Market samassa talossa). Nykyinen tila on suljettu ja pyrimme avaamaan uudessa tilassa kesäkuun toisella viikolla. Tiedotamme muuton kulusta Facebook-sivuillamme. Väistötilan vieressä on bussin 21 pysäkki sekä kaupunkipyöräasema. Metrolta on 800 metrin kävelymatka. Myymälän edessä ja sisäpihalla on runsaasti parkkitilaa. Uusi tila on iso ja pystymme tarjoamaan väljät tilat ostosten suorittamiseen. Nettikauppamme joudutaan sulkemaan tilapäisesti muuton ajaksi alkaen 18.5. Pyrimme avaamaan myymälän ja nettikaupan kesäkuun toisella viikolla.

Ammattitaiteilijat: myymme etämyyntinä vain ammatikäyttäjille myös muuton ajan perustarvikkeita (värit ja aineet, kankaat ja paperit). Ota yhteys myynti@tempera.com tai 09 6129290.